Voetbal4u.com

Eredivisie PSV moet het weken doen zonder Eran Zahavi

PSV kan de komende weken niet meer beschikken over spits Eran Zahavi. Hij kampt namelijk met een blessure en daarom was hij er gisteren ook niet bij tegen SC Heerenveen.

“Zahavi missen we de komende twee weken sowieso”, bevestigde trainer Roger Schmidt na afloop van het gelijkspel met SC Heerenveen (2-2) op de persconferentie. “Misschien zijn we hem zelfs de hele maand december wel kwijt. Dat is even afwachten.” De 33-jarige spits was dit seizoen eenmaal trefzeker in de Eredivisie. Door zijn magere productie verloor hij vorige week tegen Sparta al zijn basisplaats.

Schmidt kwam na afloop van de wedstrijd onder vuur te liggen nadat hij liefst vijf wissels toepaste. De Duitser haalde Philipp Max, Mario Götze, Cody Gakpo, Donyell Malen en Mohamed Ihattaren naar de kant en zag Heerenveen terugkomen in de wedstrijd. “Als de spelers vermoeid worden zijn ze op zestig procent niet beter dan een wisselspeler, dus zo’n groot verschil is het niet. Ik moet zorgen voor mijn spelers, hopen dat ze niet geblesseerd raken”, verklaarde hij zijn keuze tegenover FOX Sports.


Laat een reactie achter

Your email address will not be published.