Voetbal4u.com

‘Barcelona stalt Ajax-target bij Real Betis’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Het Barcelona-talent Rique Puig wordt door Barcelona voor de rest van het seizoen uitgeleend aan Real Betis. Hij moet de geblesseerde Sergio Canales gaan vervangen.

Volgens Estadio Deportivo gaat Barç het aflopende contract van het talent met twee jaar verlengen. Puig kon in de zomer al op huurbasis vertrekken, maar besloot voor zijn kans te gaan bij FC Barcelona. Die keuze pakte nog niet erg goed uit. Hij kwam in de competitie pas eenmaal in actie en was in de Champions League slechts driemaal als invaller actief. Manchester City is ook in de markt voor de Spanjaard, maar Barça ziet een definitieve transfer niet zitten.

Komende dinsdag treedt FC Barcelona aan tegen Eibar. Dat zal Ronald Koeman moeten doen zonder aanvoerder Lionel Messi, die van de Nederlandse oefenmeester een paar extra dagen rust krijgt. Het wordt de eerste wedstrijd van dit La Liga-seizoen die Messi aan zich voorbij moet laten gaan. Eerder liet hij al wel de wedstrijden in de Champions League tegen Dinamo Kiev en Ferencvaros schieten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *