Voetbal4u.com

‘Feyenoord gaat in de zomer flink verkopen, Slot kan miljoenen uitgeven’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

Arne Slot gaat na de zomer aan de slag als trainer van Feyenoord en mogelijk gaan er veel mutaties plaatsvinden.

De website FootballElements.com schrijft dat aanvoerder Steven Berghuis zo’n vijftien miljoen euro kan opleveren, maar door een clausule is dat vermoedelijk minder dan de helft. Ridgeciano Haps zou ‘slechts’ zes miljoen euro opbrengen, waar Mark Diemers en Dylan Vente één miljoen in het laatje kunnen brengen.

Marcos Senesi zou met dertig miljoen euro de grootste klapper moeten betekenen. Naar verwachting kan Feyenoord zestig tot zeventig procent herinvesteren, waardoor er zo’n achttien tot 21 miljoen euro beschikbaar zou zijn om de nieuwe selectie onder leiding van Arne Slot vorm te geven. Naar verwachting gaat de helft daarvan op aan een opvolger voor Senesi.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *