Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Naast Botman wil Liverpool nog een gedumpde ex-Ajacied’

Het zit Ajax de laatste tijd niet mee met het laten gaan van spelers die niet voldoende renderen. Momenteel speelt Noa Lang de pannen van het dak bij Club Brugge en staat Sven Botman voor een toptransfer naar Liverpool.

En nu staat er nog een ex-speler die te licht werd bevonden voor een mooie transfer. Journalist Dean Jones heeft vernomen dat ook Maximilian Wöber in beeld is bij Liverpool. In 2017 betaalde Ajax nog ruim acht miljoen euro voor de Oostenrijker, maar twee jaar later werd hij na een uitleenperiode verkocht aan Sevilla, dat hem meteen doorverkocht aan RB Salzburg. Daar zou hij zich in de kijker hebben gespeeld bij de Engelse topclub.

Overigens werd de interesse in Botman eerder op de dag nog wel tegengesproken. Jones stelt evenwel dat de Lille-verdediger wel degelijk een optie is.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *