Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dick Advocaat heeft spits niet langer meer nodig’

Met het aantrekken van de Argentijnse spits Lucas Pratto lijken de kansen van Nicolai Jorgensen bij Feyenoord verkeken. Het NRC schrijft: “Een beer van een spits is precies waar Advocaat lang om smeekte bij de clubleiding.

Een jaar geleden verwelkomde hij de jonge, frêle Slowaakse spits Robert Bozenik. Maar die raakte geblesseerd en voldeed sowieso niet aan de standaard van Advocaat, geen opleider pur sang. De rol van Nicolai Jörgensen lijkt praktisch uitgespeeld.”

“De Deense spits tobt al jaren met blessures en zijn vorm en scoorde dit seizoen pas eenmaal. Daardoor moest buitenspeler Bryan Linssen vaak in de spits staan, doorgaans een worsteling van jewelste voor de gedrongen nieuwkomer”, zo vervolgt de krant. “Met de komst van de 1 meter 87 lange Pratto hoopt Feyenoord-directeur Frank Arnesen het gegrom van de bij publiek en pers zeer populaire Advocaat in te dammen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.