Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV ziet Londense versterking voor Saint-Etienne kiezen’

PSV wil zich graag gaan versterken met Arsenal-verdediger William Saliba maar de kans is daar op klein. Hij lijkt namelijk een verhuurperiode aan het Franse Saint-Etienne te prefereren.

Saliba (19) stapte afgelopen zomer officieel van Saint-Étienne over naar Arsenal, dat hem vorig seizoen nog verhuurde. Onder manager Mikel Arteta werd hij echter nog geen enkele keer ingezet en dat terwijl het team voor geen meter draaide. Getuige de toenemende vorm lijkt zijn perspectief alleen maar kleiner te worden.

The Daily Mail weet dat de tiener daarom terug wil naar Saint-Étienne. De verdediger zou zelfs een gigantische salarisoffer willen maken (van 160.000 pond per maand naar 90.000 pond) om een hereniging mogelijk te maken. Vanwege zijn privé-situatie zou hij veel meer voelen voor een terugkeer en dus lijkt PSV geen optie meer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.