Voetbal4u.com

Spanje ‘Barcelona en Real Madrid voeren oorlog om Matthijs de Ligt’

Matthijs de Ligt lijkt goed op zijn plek te zijn bij Juventus maar toch linken de Spaanse media hem steeds aan zowel een transfer naar FC Barcelona als naar Real Madrid.

De Koninklijke zou in de oud-Ajacied de opvolger van Sergio Ramos zien, die met zijn 34 jaar behoorlijk op leeftijd begint te raken. Journaliste Arancha Rodríguez van El Partidazo de COPE stelt desondanks dat het momenteel onmogelijk is voor de Madrilenen om spijkers met koppen te slaan, ongetwijfeld omdat men in Turijn veel geld vraagt voor De Ligt.

Volgens Gerard Moreno van Esports RAC1 ziet de Nederlander zichzelf in de toekomst wel bij de aartsrivaal van Real spelen, Barça dus. En dat is behoorlijk gek, want anderhalf jaar geleden waren de Catalanen óók in de markt voor de jonge verdediger. Juventus bood hem echter een hoger salaris, waarna hij naar De Oude Dame transfereerde voor 85 miljoen euro.

Gaat De Ligt alsnog naar het Camp Nou-stadion, dan zou dat een flinke shock zijn. En het is iets wat Real koste wat kost wil voorkomen. Vindt Barcelona na de aanstelling van een nieuwe president nog ergens een spaarpotje, dan is er dus een flinke oorlog op komst tussen de kemphanen…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.