Voetbal4u.com

Engeland ‘Mesut Ozil tekent langlopend contract bij Fenerbahce’

Mesut Ozil staat voor een vertrek bij Arsenal. Hij zou namelijk op het punt staan om te gaan tekenen bij Fenerbahce. Hij kan daar een contract ondertekenen tot medio 2024. Dat meldt het Turkse DHA.

Het salaris van Özil in Turkije gaat jaarlijks rond de vijf miljoen euro bedragen. Het zal eindelijk de verlossing van de linkspoot betekenen, die al maanden niet meer voorkomt in de plannen van Arsenal. Coach Mikel Arteta besloot de spelmaker zelfs niet meer in te schrijven voor de Premier League. Hij kwam dit seizoen nog geen minuut in actie.

Özil bouwde bij Arsenal een enorme staat van dienst op. In meer dan 250 wedstrijden was hij 44 maal trefzeker en bereidde hij 77 goals voor. In het verleden kwam de middenvelder uit voor Werder Bremen en Real Madrid, waar hij zich ontpopte tot een van de beste spelers ter wereld. In totaal speelde hij 92 keer voor de Duitse nationale ploeg, waarmee hij in 2014 wereldkampioen werd. Ook DC United had wel oren naar zijn komst, maar lijkt mis te grijpen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.