Voetbal4u.com

Duitsland ‘Bayern Munchen biedt 40 miljoen euro op Frenkie de Jong’

Bayern Munchen wil voor een dubbeltje op de eerste rang zitten wat betreft het aantrekken van Barcelona-speler Frenkie de Jong. In de afgelopen zomer raakte de Bundesliga-grootmacht Thiago Alcántara kwijt aan Liverpool en Bayern haalde geen vervanger voor de spelmaker. Dat moet dus veranderen met de komst van De Jong, maar er moet een wonder gebeuren wil de spelmaker daadwerkelijk naar de Allianz Arena vertrekken.

Volgens de Spaanse media heeft de clubleiding van Bayern namelijk tegen de directie van Barça gezegd dat een transfer alleen mogelijk is als de Primera División-topclub genoegen neemt met… 40 miljoen euro. En dat wordt in het Camp Nou-stadion gezien als een schandalige aanbieding.

De Jong ligt nog tot medio 2026 vast bij Barcelona en heeft een transferclausule in zijn contract staan ter waarde van 400 miljoen euro. Bovendien betaalden de Catalanen 86 miljoen euro aan Ajax om met de Oranje-international aan de slag te mogen gaan…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.