Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Michel Vlap wil weg bij Anderlecht en aast op terugkeer in de Eredivisie’

Michel Vlap wil vertrekken bij Anderlecht. Dit weet het medium Het Laatste Nieuws te melden. Hij heeft daar een reserverol en is daar zeer ontevreden over.

Voor Vlap is de maat vol, klinkt het. Hij haalde de selectie niet voor de competitiewedstrijd van Anderlecht tegen OH Leuven en dat is de druppel: na anderhalf seizoen lijkt het al einde verhaal te zijn. Hij heeft zijn zinnen gezet op een vertrek in de huidige transferperiode.

Anderlecht dacht niet meteen aan een vertrek van Vlap door het drukke programma, maar een transfer is niet uitgesloten. Omdat de oud-speler van sc Heerenveen niet de hoofdprijs zal opleveren, ligt een huurperiode voor de hand. ‘In Nederland beweert men dat er interesse is, bij Anderlecht heeft men nog niks concreets vernomen’, schrijft Het Laatste Nieuws.

Vlap werd in de zomer van 2019 met grote verwachtingen in huis gehaald door Anderlecht, dat zeven miljoen euro overmaakte naar Heerenveen. In zijn eerste jaar kende hij ups en downs, maar eindigde hij het seizoen toch met tien doelpunten. Dit seizoen staat de teller op nul goals en nul assists na zeven wedstrijden.

“Ik beslis op basis van de trainingen”, hield Kompany zich zondag op de vlakte over Vlap. Hij verwacht meer inzet, verbetenheid, positivisme en professionalisme van Vlap, maar vertelde tegelijk dat er niks gebroken is. “Ik ben geen trainer die spelers snel afschrijft.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.