Voetbal4u.com

Engeland ‘Tottenham gaat aan de haal met Sven Botman’

Tottenham Hotspur zou in de markt zijn voor mandekker Sven Botman. Dit weet journalist Duncan Castles van de Daily Record te melden.

Oefenmeester José Mourinho zou namelijk een fan zijn van de kwaliteiten van Botman… en Tottenham Hotspur kan ook wel een extra centrumverdediger gebruiken. Castles: “De Spurs willen zich op twee plekken versterken: op het middenveld, maar Mourinho wil ook een nieuwe linker centrale verdediger hebben.”

De journalist vervolgt: “En hij ziet het zitten in de kwaliteiten van Botman. Het is alleen de grote vraag of Mourinho in januari de beschikking krijgt over een transferbudget…” Door de financiële problemen van Lille zou de oud-Ajacied al voor 25 miljoen euro op te halen zijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.