Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Sebastien Haller verdiend vijf miljoen euro per jaar bij Ajax’

Sebastien Haller verdiend bij Ajax naar verluidt een absoluut topsalaris. Inclusief bonussen zou het gaan om een bedrag van rond de vijf miljoen euro op jaarbasis.

“Hij gaat rond de vijf miljoen per jaar verdienen met bonussen. zegt sportmarketeer Chris Woerts. Dan moet hij wel kampioen worden en overwinteren in de Champions League.”

“Het is van het niveau Tadic, die zit rond de vier miljoen. Haller is echt de duurste speler van de Eredivisie”, aldus Woerts. Wim Kieft begrijpt Ajax wel. “Hij heeft de specifieke kwaliteiten die ze bij Ajax zo belangrijk vinden, want hij is een aanspeelpunt. Hij is sterk en je kunt hem altijd inspelen. Het is voor hem appeltje eitje om daar te starten. We moeten niet overdrijven omdat hij één bal doorspeelt, maar hij kan best goed voetballen.”

René van der Gijp vindt het bizar dat Haller tegen PSV (2-2) pas halverwege mocht invallen. “Als je Huntelaar fit hebt, kan ik het nog wel begrijpen. Nu zet je Labyad in de spits en dat is hij niet. Wat een onzin. Voor Promes geldt het ook. Als je er niet lekker inzit, kun je beter aan de zijkant spelen. Dan ga je toch niet in de as spelen, daar is het veel te druk.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.