Voetbal4u.com

‘Klaas-Jan Huntelaar per direct terug naar Schalke 04’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Schalke 04 wil Klaas-Jan Huntelaar per direct terughalen van Ajax. Met dit nieuws pakt het Duitse BILD uit.

De Königsblaue kennen tot dusver een dramatisch seizoen in de Bundesliga, waar het enkel FSV Mainz nog onder zich heeft en zeventiende staat. Er is vooral nood aan doelpunten, want er werden er pas 12 in 15 wedstrijden gemaakt.

En dus komt de clubleiding uit bij Huntelaar, die tussen 2010 en 2017 al goed was voor 82 goals in 175 wedstrijden scoorde voor de ploeg uit Gelsenkirchen. Na dit seizoen stopt The Hunter, maar het is dus nog de vraag of Ajax zijn laatste kunstje is, of oude liefde Schalke 04.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *