Voetbal4u.com

Eredivisie Haller: ‘We gaan proberen Huntelaar te behouden’

Sebastien Haller hoopt dat Klaas-Jan Huntelaar voor Ajax behouden blijft. Dit zei spits Sebastien Haller tegenover het medium ESPN. Schalke 04 wil hem namelijk per direct overnemen van de Amsterdammers.

The Hunter was met twee goals in één minuut goud waard voor Ajax. “Wij zijn allemaal erg gelukkig dat we hem hebben. Iedereen weet wat voor speler hij is en wat voor ervaring hij heeft. Daarom is hij ook in de kleedkamer zo belangrijk. Of hij weggaat? Dat weet ik niet. Je moet het aan hem vragen. We proberen daarom dat hij bij ons blijft. Ik ga het proberen”, lacht Haller.

Haller maakte de eerste goal voor Ajax. “Dit geeft een goed gevoel. Ik ben een spits, dus ik moet gewoon scoren en belangrijk zijn voor het team. Ik had er meer kunnen maken, maar ben er wel heel blij mee.”

De Frans-Ivoriaanse spits voelt zich thuis bij Ajax. “Mijn teamgenoten en de staf laten me thuis voelen. Het voelt erg goed om hier te zijn, zeker omdat we vandaag gewonnen hebben.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.