Voetbal4u.com

Eredivisie Perr Schuurs tekent nieuw driejarig contract bij Ajax

Perr Schuurs heeft een nieuw contract getekend bij Ajax. Hij ligt nu tot medio 2025 vast bij de Amsterdammers. De 21-jarige Schuurs tekende begin januari 2018 een contract bij Ajax, maar maakte het seizoen eerst af bij Fortuna Sittard.

In de zomer maakte hij de overstap van Fortuna naar Ajax en die overgang viel hem zwaar. In zijn eerste seizoen in Amsterdam kwam hij niet verder dan negen minuten, terwijl het seizoen daarna al in tien Eredivisie-duels meedeed. Dit seizoen is Schuurs een vaste waarde achterin en maakte hij onder meer indruk in de Champions League. Donderdag tegen FC Twente gaf Erik ten Hag overigens de voorkeur aan Jurriën Timber, waardoor Schuurs als invaller in het veld kwam.

Tot dusver speelde Schuurs 43 wedstrijden voor Ajax, waarin hij twee keer scoorde. Met het nieuwe driejarige contract spreekt Ajax in ieder geval het vertrouwen in de verdediger uit.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.