Voetbal4u.com

Eredivisie DEFINITIEF: Klaas-Jan Huntelaar naar Schalke 04

Klaas-Jan Huntelaar vertrekt toch bij Ajax. Hij gaat terugkeren naar Schalke 04. Op het moment wordt hij medisch gekeurd om daarna zijn contract te ondertekenen.

Sport1 bracht dit nieuws maandag aan het eind van de middag. Volgens hen is de terugkeer van de goaltjesdief op het oude nest dus een feit. De verbintenis zal voor een half jaar zijn, aangezien Huntelaar eerder bekendmaakte aan het eind van het seizoen te stoppen. Vandaag staat de medische check en het ondertekenen van het contract op het programma, morgen wacht de eerste training voor de Nederlandse spits.

Huntelaar was afgelopen donderdag nog van grote waarde voor Ajax, waar hij als late invaller met twee goals in extremis puntenverlies voorkwam tegen FC Twente. Hij maakte na afloop voor de camera duidelijk dat hij een voor een lastige keuze stond, al constateerde de Achterhoeker dat Schalke hem op dit moment waarschijnlijk harder nodig heeft. De gevallen grootmacht staat troosteloos onderaan in de Bundesliga en zal alle zeilen moeten bijzetten om degradatie te voorkomen. Zijn perspectief op speelminuten is daar groter als in Amsterdam, waar Ajax recent Sébastien Haller binnenhaalde als eerste spits.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.