Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Spartak in onderhandeling met Ajax over Quincy Promes’

Het Russische Spartak Moskou heeft tegenover het medium Sport24 bevestigt dat het in onderhandeling is met Ajax over Quincy Promes. “Ik kan zeggen dat de partijen contact hebben. De onderhandelingen zijn gaande”, zo claimt woordvoerder Anton Fetisov van Spartak in gesprek met het Russische medium, dat eerder al meldde dat Promes openstaat voor een terugkeer.

Promes werd vorige maand opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij een steekpartij. Hij is (nog) niet schuldig bevonden, maar zijn reputatie in Nederland heeft wel een flinke deuk opgelopen. Dat zou een van de redenen zijn waarom Promes een rentree bij Spartak wel ziet zitten, aldus 24Sport. Daarnaast vallen de sportieve prestaties wat tegen. Vorig seizoen scoorde de Oranje-international twaalf keer in twintig Eredivisie-duels, dit seizoen staat de teller op zes goals in vijftien duels.

Of Ajax en Spartak in gesprek zijn over een verhuur of een definitieve transfer, wordt niet duidelijk. De Telegraaf-verslaggever Mike Verweij acht de kans echter klein dat de Amsterdammers Promes op huurbasis laten gaan. Overigens dreigt trainer Erik ten Hag ook Klaas-Jan Huntelaar spoedig kwijt te raken. De routinier lijkt op weg naar Schalke 04.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.