Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax strijd met Roma om Crystal Palace-speler’

Ajax zou interesse hebben in Crystal Palace-speler Zion Atta. Volgens The Daily Mail zouden de Amsterdammers al een contract hebben voorgelegd aan de pas 16-jarige speler.

Ook Roma is voor hem in de markt. Hij zit overigens in de stal van Mino Raiola, die zoals bekend geen al te goede relatie heeft met Ajax, dus het is nog de vraag of Amsterdam zijn volgende bestemming wordt.

Atta zou inmiddels al een contract bij Palace hebben afgeslagen, mede op aanraden van Raiola. Daarom lijken de Seagulls nu wél mee te willen werken aan een transfer. Drie jaar geleden betaalde Palace nog zo’n 300.000 Britse pond om hem weg te kapen bij Championship-club Millwall.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.