Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord gooide lijntje uit naar Ryan Babel’

Feyenoord zou hebben geinformeerd naar Galatasaray-speler Ryan Babel. Met dit nieuws pakken de Turkse media uit.

Volgens verschillende media deed Feyenoord een aanbod op verzoek van trainer Dick Advocaat. Het ging om een huurtransfer van zes maanden, maar Galatasaray zou een negatief oordeel hebben geveld. Coach Fatih Terim zolu hem simpelweg niet willen laten gaan in dit stadium van het seizoen.

Babel heeft zelf ook aangegeven het seizoen in Istanbul te willen afsluiten. Een jaar geleden keerde hij nog terug naar Ajax vanwege zijn EK-kansen, maar spelen voor de aartsrivaal van zijn oude club is voor hem geen optie. Zodoende maakte Feyenoord geen schijn van kans.

Overigens is het maar de vraag hoe serieus we dit nieuws moeten nemen. Babel is immers al vaker door Turkse media gelinkt aan een Eredivisie-rentree en meestal betrof het vals alarm.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.