Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Veel interesse voor Ryan Gravenberch, Ajax wil 150 miljoen’

Ryan Gravenberch is dit seizoen definitief doorgebroken bij Ajax. De jongeling is pas 18 jaar oud maar nu al van onschatbare waarde voor de Amsterdammers. Hij staat dan ook genoteerd op mening scoutingslijstje.

Dat vertelt Ajax-watcher Mike Verweij in de podcast van De Telegraaf. Volgens Verweij is Gravenberch een enorm bedrag waard en maakt daarbij de vergelijking met FC Barcelona-talent Illaix Moriba – eveneens achttien jaar. Hij wordt in Spanje de nieuwe Paul Pogba genoemd, maar maakte in de Copa del Rey pas voor het eerst minuten deze week en liet geen grote indruk achter. “Als zo’n jongen honderd miljoen waard is’, dan is Gravenberch wel 150 miljoen waard”, stelt de journalist.

“Er wordt vanuit alle grote clubs in Europa nadrukkelijk naar hem gekeken”, weet hij in elk geval. Volgens Verweij wil Ajax heel graag het contract verlengen van de sterke middenvelder, maar dat kan met Mino Raiola als zaakwaarnemer nog weleens een heel lastig karwei worden. “Hij is echt een topatleet, die echt gevolgd wordt door de grote clubs in Europa.” Overmars zou zich in de handen wrijven met zo’n talent, voor wie een concrete vraagprijs mede door corona moeilijk vast te stellen is.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.