Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Inter Milan wil Ajax-miskoop Razvan Marin overnemen van Cagliari’

Razvan Marin vertrok afgelopen seizoen voor 10 miljoen euro bij Ajax. Hij kon daar niet uit de verf komen en zocht zijn heil elders. Hij tekende een contract bij het Italiaanse Cagliari en heeft zich daarmee in de belangstelling gespeeld van de top.

Volgens Calciomercato moet hij in Milaan de vertrekkende Marcelo Brozovic gaan opvolgen. Ajax verhuurt Marin momenteel aan Cagliari met een optie tot koop. De laagvlieger kan de middenvelder voor een bedrag van rond de tien miljoen euro oppikken.

Ajax legde in de zomer van 2019 12,5 miljoen euro neer om Marin over te nemen. Zijn avontuur in Amsterdam liep uit op een flinke deceptie. De als vervanger voor Frenkie de Jong gehaalde Roemeen kreeg nauwelijks speeltijd en maakte in zijn geringe minutenaantal tevens zelden indruk. Dat doet hij dit seizoen wél. Bij Cagliari stond hij al achttien competitieduels op het veld, waarin hij eenmaal tot scoren kwam.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.