Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Riechedly Bazoer maakt transfer naar Ajax’

Riechedly Bazoer speelt dit seizoenen de pannen van het dak bij Vitesse. En volgens de Telegraaf hoopt hij dan ook op een transfer naar Ajax.

De krant onthult op de maandagmorgen: “Voor Bazoer zelf kan het heel mooi worden, want een stap hogerop lonkt. Tot op heden hebben zich nog alleen clubs uit de Europese subtop gemeld, maar als de Utrechter zijn huidige vorm weet vast te houden, komen er ongetwijfeld nog interessantere opties op zijn pad.”

Men weet: “Bazoer zal een vervolgstap uiterst zorgvuldig afwegen, want na zijn minder geslaagde keuzes voor VfL Wolfsburg en FC Porto moet het nu een schot in de roos zijn. Het is een publiek geheim dat Bazoer het liefst zou terugkeren bij Ajax, de club waar hij zijn doorbraak beleefde en na slechts 51 duels in de Eredivisie al vertrok.”

De middenvelder stond in de Johan Cruijff ArenA te boeken als een supertalent: “In januari 2016 had Napoli er zo’n 25 miljoen euro voor over om hem als talentvolle Ajacied los te weken in Amsterdam. In december van dat jaar koos Bazoer voor VfL Wolfsburg, dat 12 miljoen euro voor hem overmaakte naar Amsterdam. Nu heeft Vitesse met Bazoer goud in handen, al ligt gezien de voorgeschiedenis en de contractsituatie (het contract van Bazoer loopt na dit seizoen nog maar één jaar door) een getal met dubbele cijfers niet voor de hand.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.