Voetbal4u.com

Eredivisie Lasse Schone zoekt akkoord met Nederlandse club

Lasse Schone is voornemens om weer in Nederland te gaan voetballen. De 34-jarige middenvelder traint momenteel mee met Ajax en de belangstelling voor hem is groot.

Schöne gaat echter niet over één nacht ijs, maakt zaakwaarnemer Revien Kanhai duidelijk aan Voetbal International. “Lasse wil het liefst in Nederland of dicht bij Nederland spelen”, zegt hij. “Bovenal in verband met zijn gezin.”

De laatste weken werd Schöne gelinkt aan met name clubs uit Italië, maar ook vanuit Turkije is er geïnformeerd. Kanhai: “Er zaten ook zeer lucratieve aanbiedingen bij vanuit het Midden-Oosten. Maar Lasse is een bewonderingswaardig persoon en kiest in deze echt voor zijn gezin.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.