Voetbal4u.com

Duitsland ‘Peter Bosz wil volgende Nederlander naar Leverkusen halen’

Peter Bosz de trainer van Bayer Leverkusen heeft zijn vizier gericht op een Nederlandse speler. Volgens het medium The Daily Record gaat het om Celtic-speler Jeremie Frimpong.

Het zou een mooie transfer zijn voor Celtic, dat Frimpong in 2019 nog voor een kleine opleidingsvergoeding overnam van Manchester City. Neil Lennon, de manager van Celtic, geeft aan dat Frimpong wil vertrekken. “Hij heeft duidelijk gemaakt dat hij wil gaan”, geeft hij aan op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Hamilton. “Het is niet een kwestie van de afgelopen dagen, de interesse speelde op de achtergrond al een week of zes, zeven.” De naam van de geïnteresseerde club noemt Lennon niet.

Frimpong kan bij Leverkusen ploeggenoot worden van Daley Sinkgraven en Timothy Fosu-Mensah, die eerder deze transferperiode de overstap maakte van Manchester United naar Die Werkself.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.