Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Quincy Promes heeft duidelijke boodschap voor Ajax’

Ajax en Spartak Moskou onderhandelen momenteel over de transfer van Quincy Promes. De aanvaller krijgt naar verluid daar deze week duidelijkheid over maar zelf heeft hij al een standpunt ingenomen.

Hij  heeft Ajax inmiddels laten weten dat hij kiest voor een terugkeer naar Moskou. De Ajacied voelt zich weliswaar gesteund door trainer Erik ten Hag, maar zou zich desalniettemin niet helemaal op zijn gemak voelen in zijn thuisland. Een terugkeer naar Rusland trekt hem daarom wel.

Vanuit Promes is de keuze dus al gemaakt. De vraag is alleen of beide clubs het deze week eens kunnen worden over de transfervoorwaarden. Ajax wil hem sowieso niet verhuren, dus er moet een transfersom op tafel komen. Volgens het Russische KP wil Ajax een deal sluiten ter waarde van twaalf tot vijftien miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.