Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Galatasaray meldt zich bij Feyenoord voor Orkun Kokcu’

Galatasaray heeft zich bij Feyenoord gemeld voor Orkun Kokcu. De Turkse grootmacht wil hem graag voor de rest van het seizoen huren van de Rotterdammers.

Dat meldt het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt. Verhuren is voor Feyenoord onbespreekbaar en daarnaast zetten de Turken ‘te laag in’, waardoor er geen akkoord is bereikt. Ook Kökcü zelf heeft geen overeenstemming bereikt met Galatasaray.

De interesse in de middenvelder met Turkse roots neemt toe, want eerder werd al duidelijk dat ook Leicester City in gesprek wilde met Feyenoord. Ook zij hoopten hem te huren met een optie tot koop in de zomer, maar kregen nul op rekest van de clubleiding van de Rotterdammers. Kökcü heeft nog een contract tot medio 2025 in De Kuip en mag alleen direct verkocht worden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.