Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax bezig met binnenhalen van Mike Trésor Ndayishimiye’

Ajax is naar verluidt bezig met het binnenhalen van Mike Trésor Ndayishimiye. Met dit nieuws pakt het Belgische medium Het Nieuwsblad uit.

Er zouden volgens het medium zelfs al onderhandelingen bezig zijn. Er liggen echter verschillende kapers op de kust: “AA Gent heeft van een direct inzetbare nummer tien deze transferperiode zijn prioriteit gemaakt. Daarom bracht het een bod van 3 miljoen euro uit op Willem II-speler Mike Trésor Ndayishimiye. Dat bedrag volstond echter niet, en zelf leek de Belgische belofteninternational ook weinig trek te hebben in een verhuis richting Ghelamco Arena.”

Het dagblad gaat verder: “In de zomer zag Gent, net als Standard, eerder al een bod op de man uit Lembeek geweigerd. Op dat moment vroeg Willem II nog zeven miljoen euro. Vandaag kan hij voor 4,5 miljoen euro worden opgehaald. Wel nog in de running is… landskampioen Club Brugge, een overstap waar de Belgische belofte-international wél oren naar heeft. Ook met Ajax en het Duitse Wolfsburg lopen er gesprekken.”

Een paar maanden geleden wilde Bayern München Ndayishimiye inlijven voor zijn tweede elftal. Die transfer ging echter niet door en het is onduidelijk of Der Rekordmeister nog steeds oren heeft naar een deal.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.