Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax ziet in Kamal Deen Sulemana opvolger van Quincy Promes’

Mocht Quincy Promes daadwerkelijk de overstap gaan maken dan zien de Amsterdammers in de Ghanees Kamal Deen Sulemana zijn opvolger. Dit weet Voetbal International te melden.

Het is zeker geen uitgemaakte zaak dat Promes daadwerkelijk naar Moskou vertrekt. Dat hangt ervan af of het bod van Spartak goed genoeg is. Maar Ajax schakelt wel alvast door en heeft het vizier gericht op Sulemana. Ook als Promes niet vertrekt, blijft Sulemana in beeld.

Sulemana is niet alleen landgenoot, maar ook oud-ploeggenoot van Mohammed Kudus. Hij maakte afgelopen zomer de overstap van Nordsjaelland naar Ajax en bewees direct zijn waarde in de ploeg van Erik ten Hag. De Telegraaf schrijft dat Sulemana een ‘relatief goedkope aanwinst’ zou zijn.

Sulemana speelt sinds vorig jaar februari voor Nordsjaelland. Hij heeft bij de Deense club nog een contract tot de zomer van 2024.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.