Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax geeft Lasse Schone geen nieuw contract’

Lasse Schone hoeft niet te rekenen op een nieuw contract bij Ajax zolang Edson Alvarez daar speelt. Dit weet journalist Mike Verweij van de Telegraaf te melden.

De Mexicaan werd in de eerste seizoenshelft amper gebruikt door oefenmeester Erik ten Hag, maar de laatste tijd maakt hij een behoorlijk goede indruk. Verweij: “Álvarez is wel de reden dat Lasse Schöne definitief te horen heeft gekregen dat hij niet op een terugkeer hoeft te rekenen.”

Valencia wilde de multifunctionele voetballer wel hebben, maar: “Hij blijft zeker. Hij mag niet weg en dat heeft hij al drie keer te horen gekregen. Want Erik ten Hag is ontzettend tevreden over hem. Hij heeft maanden niet naar hem omgekeken, maar nu is hij ontzettend tevreden.”

En Schöne? Die heeft opties zat, aldus zijn zaakwaarnemer Revien Kanhai. De spelersmakelaar onthulde eerder: “Vanuit Nederland is er interesse vanuit bijna de gehele subtop, maar voor nu lijkt daar geen ruimte vanwege financiële beperkingen door de crisis en sterkhouders op zijn plek.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.