Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord haalt na Slot opnieuw pion weg bij AZ’

Eerder haalde Feyenoord Arne Slot al binnen van AZ en daar lijkt het niet bij te gaan blijven. Volgens het Algemeen Dagblad gaat namelijk ook Mario Pusic de overstap maken.

Pusic (49) was al assistent van Slot in Alkmaar (alsook onder diens opvolger Pascal Jansen), en blijft die job dus ook in De Kuip vervullen. Het AD weet: “Dat Feyenoord opnieuw in Alkmaar hengelt, ligt gevoelig bij AZ. Er was al sprake van flinke spanning tussen AZ en Feyenoord na de transfer van Slot. Toen beide ploegen vorige week tegenover elkaar stonden in de Kuip, waren er wat woordenwisselingen in de Kuip. Arnesen en algemeen directeur Robert Eenhoorn kregen het verbaal met elkaar aan de stok.”

Over de Bosniër meldt de krant verder: “Pusic werkte eerder in de jeugdopleiding van Vitesse/AGOVV en later bij NAC (assistent), Inter Baku en FC Twente. Die laatste ploeg bracht hij na de degradatie terug naar de eredivisie, maar de landstitel betekende meteen ook zijn einde in Enschede. Slot belde hem vervolgens op en haalde hem naar Alkmaar. Datzelfde deed hij recent weer, alleen dit keer voor een hereniging in de Rotterdamse Kuip. Pusic gaat samen met John de Wolf straks Slot ondersteunen. Of er nog een derde assistent zal worden aangesteld, is onduidelijk.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.