Voetbal4u.com

Eredivisie ‘VVV slaat Engels bod af op Giorgos Giakoumakis’

Giorgos Giakoumakis blijft zo goed als zeker behouden voor VVV Venlo. De afgelopen dagen kwam er een Engels bod binnen maar deze werd direct van tafel geveegd door de Venlonaren.

Een club uit het Championship bracht een bod uit, maar zowel de Limburgers als de spits vonden dat niet interessant genoeg. “Hij wil zelf in Nederland blijven”, weet Valckx, die daar maar wat blij mee is. “Dat had vanaf het begin onze voorkeur. We gaan ervan uit dat er na dit seizoen iets heel moois gaat komen voor Jako. En voor VVV.

VVV wil zich zelf nog wel roeren voor het verstrijken van de transferdeadline maandag. De nummer veertien van de Eredivisie hoopt op een dynamische middenvelder nu Evert Linthorst naar de Verenigde Arabische Emiraten is vertrokken. Volgens De Limburger is Achraf El Bouchataoui van Feyenoord daarvoor in beeld. VI meldt dat ook Stade Reims-buitenspeler Anastasios Donis (24) op het lijstje staat in De Koel.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.