Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Steven Berghuis in de zomer voor schijntje weg bij Feyenoord’

Steven Berghuis is deze zomer voor een fooi op te halen bij Feyenoord. Dit nieuws heeft verslaggever Hans Kraay jr vernomen.

Kraay botste zondag nog met de ESPN-verslaggever. In Veronica Inside vertelt hij: “Nee, ik heb hem daarna niet meer gesproken. Je moet er ook niet te zwaar aan tillen. Ik vind het een hele goede speler die aan het einde van het seizoen naar een mooie club gaat, want hij mag voor vier miljoen euro weg.”

De verslaggever heeft geen spijt van zijn vraagstelling na de topper tegen PSV. “Het enige wat ik vijf minuten voor het einde van de wedstrijd doe is drie dingen opschrijven waar ik het over wil hebben. Met Berghuis wilde ik het hebben over wat een crisisweek wel niet kan doen met nu een goed resultaat. Ik wilde zeggen dat hij hard heeft moeten werken omdat hij constant achter Max aan moest en als derde punt zou ik zeggen: wat een waanzinnig mooie goal.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.