Voetbal4u.com

Dirk Kuyt wil aan de slag als hoofdtrainer na Feyenoord vertrek

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Dirk Kuyt wil komend seizoen hoofdtrainer zijn van een ambitieuze club. Eerder werd bekend dat hij vertrekt bij Feyenoord omdat hij op eigen benen wilt gaan staan.

Na het kampioenschap in 2017 werd hem door toenmalig technisch directeur Martin van Geel toegezegd dat er in de nabije toekomst een klus als hoofdtrainer voor hem in het verschiet lag. Het liep anders: Van Geel zit inmiddels bij Willem II en Feyenoord heeft Arne Slot aangesteld als opvolger van Dick Advocaat na dit seizoen.

De belangrijkste reden voor Kuyt om te vertrekken bij Feyenoord, is het gebrek aan perspectief, zo melden De Telegraaf en het Algemeen Dagblad woensdagochtend. Kuyt wil zo snel mogelijk aan de slag als hoofdtrainer en hij ziet die kans bij Feyenoord de aankomende tijd niet. Hij kreeg – nadat Feyenoord was begonnen met een O21-elftal – het aanbod om dat elftal te gaan trainen, maar op dat aanbod ging hij niet in.

Het is voor Kuyt afwachten of er in de nabije toekomst een club is die het gokje met hem durft te nemen. In Rotterdam waren ze er nog niet klaar voor om Kuyt, zonder ervaring op het hoogste niveau, voor de groep te zetten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *