Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Flinke tegenvaller voor clubloze Lasse Schone’

Lasse Schone is al een maand clubloos en het leek erop dat hij een contract zou gaan ondertekenen bij het Italiaanse Cagliari. Maar de middenvelder zou dit nu kunnen vergeten.

Cagliari werd onlangs nog gezien als dé nieuwe club van Schöne, maar volgens Italiaanse media spreekt men dit keihard tegen. Sterker nog: na de recente transfers zou de Serie A-club hem als overbodig betitelen. Géén Cagliari dus voor de geroutineerde middenvelder, die op 7 januari zijn contract bij Genoa liet ontbinden.

Schöne traint sindsdien mee bij Ajax. De Deen ziet een definitieve hereniging wel zitten, al lijkt de technische leiding daar momenteel anders naar te kijken. Schöne moet haast maken. Weliswaar kan hij nog tot eind maart een contract voor dit seizoen tekenen, maar lang wachten zorgt voor een kleinere kans op een EK-deelname.

Een langer verblijf in Nederland zou nog wel altijd een optie zijn. Ook Parma en Monza worden genoemd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.