Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax stalt aanvaller bij het Kroatische NK Istra 1961

Hassane Bande zet loopbaan voorlopig voort bij het Kroatische NK Istra 1961. Althans, dat claimt technisch directeur Dario Dabac van die club.

“Ajax-aanvaller Hassane Bandé zou spoedig moeten komen en we zijn dicht bij de komst van een andere aanvaller. Uiteraard komen ze allemaal op huurbasis”, zo wordt Dabac geciteerd door diverse Kroatische media.

Het huwelijk tussen Ajax en Bandé is vooralsnog geen succes te noemen. De aanvaller (22) werd in de zomer van 2018 voor ongeveer acht miljoen euro over van KV Mechelen, maar kreeg in Amsterdam te maken met hardnekkige blessures. Zijn debuut in Ajax 1 maakte hij nooit. Ajax verhuurde Bandé vorig jaar aan het Zwitserse FC Thun, maar besloot hem afgelopen zomer terug te halen en hem bij Jong Ajax te stallen. Hij kwam daar vier keer voor in actie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.