Voetbal4u.com

Eredivisie Kramer na omhaal: ‘Ik dacht dat hij zijn rug zou breken’

Michiel Kramer was gisteren de grote man bij ADO Den Haag. In de blessuretijd wist hij namelijk een punt te redden voor zijn team door een omhaal in het doel te werken. Trainer Ruud Brood was erg verrast door deze actie.

“Ik dacht dat hij zijn rug zou breken”, zo laat Brood weten aan ESPN. De oefenmeester zag dat PSV een groot veldoverwicht had. “We hebben goed gekeken naar de kwaliteiten van PSV. Tot aan de strafschop halverwege de eerste helft, verdedigden we volgens mij redelijk. Toen die strafschop er niet in ging en wij kort daarna zelf scoorden, kregen we wel een boost.”

“Ook dankzij de reddingen van onze doelman Martin Fraisl, hadden we in de rust wel het idee dat er iets te halen viel”, aldus Brood. Via Donyell Malen nam PSV na rust wel de leiding, maar Kramer zorgde dus voor een punt. “Tegen een topclub moet je ook een beetje geluk hebben. Mijn jongens begrijpen steeds beter wat er gevraagd wordt in deze duels.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.