Voetbal4u.com

Eredivisie PSV moet miljoenen terugbetalen aan de gemeente Eindhoven

PSV moet in een tijdsbestek van twee jaar 2,5 miljoen euro gaan terugbetalen aan de gemeente Eindhoven. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. Het gaat om de erfpacht van de grond.

Sinds 2011 huurt PSV de grond van de gemeente Eindhoven, dat na de zogenaamde ‘gronddeal’ eigenaar werd van de grond. Daarbij werd afgesproken dat PSV jaarlijks 2,5 miljoen euro betaalt aan erfpacht (gebruiksrecht, red.). Doordat de corona-crisis ook voor PSV nadelige gevolgen heeft, krijgt de club extra tijd van de gemeente om deze geldsom af te lossen.

Als PSV zich plaatst voor de Champions League van volgend seizoen of er wordt aankomende zomer een speler voor een groot bedrag verkocht, dan kunnen de Eindhovenaren de schuld sneller aflossen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.