Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ryan Gravenberch is groter talent dan Frenkie en Matthijs de Ligt’

Analist en voormalig voetbaltrainer is onder de indruk van Ajax-middenvelder Ryan Gravenberch. Hij denkt dan ook dat de speler Ajax meer gaat opleveren dan dat het kreeg voor Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt.

De Jong trok naar FC Barcelona en De Ligt ging naar Juventus, waarna beide clubs 75 miljoen neertelden. De Mos vindt Gravenberch echter nog meer waard. “Ik heb zondag al op Twitter gezeg dat hij het grootste talent is dat we de laatste jaren hebben gezien”, zegt de analist tegen het Eindhovens Dagblad. “Dat is inclusief De Jong en De Ligt. Hij gaat een gigantisch bedrag opleveren en is dusdanig goed, dat hij alleen geschikt is voor Real Madrid of Barcelona.”

Gravenberch zorgt ervoor dat de financiële situatie van Ajax rooskleurig is en de voormalig trainer van zowel PSV als de Amsterdammers weet dan ook dat het gat in de toekomst moeilijker wordt om te overbruggen. “Als je de berichten over de jaarcijfers van PSV mag geloven, zal je aan het einde van de rit toch twee bepalende spelers moeten verkopen om een plusje te draaien. Dat hoeft Ajax niet, want zij hebben goud in handen met Devyne Rensch, Jurriën Timber en vooral met Gravenberch.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.