Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax gaat Eredivisie op zijn kop zetten met Ihattaren-transfer’

De Telegraaf-journalisten Mike Verweij en Valentijn Driessen hopen dat Ajax deze zomer bij PSV gaat toeslaan voor Mohamed Ihattaren. Ajax-trainer Erik ten Hag liet eerder al weten dat hij welkom is in Amsterdam.

Ihattaren maakte ruzie met oefenmeester Roger Schmidt, waarna de Eindhovenaren met een statement kwamen over het gedrag van hun talent. Verweij zegt in de voetbalpodcast van de bovengenoemde krant: “Als je met zo’n statement komt, wordt Mo Ihattaren, die na dit seizoen nog maar een contract voor één jaar heeft, wel een stuk minder waard. Er werd al gesproken over twintig tot dertig miljoen, maar ja, met één jaar contract, als je een paar kenners spreekt: als hij nu nog tien miljoen waard is, is het veel…”

En voor dat bedrag wil Ajax wel zakendoen, aldus de journalist: “Natuurlijk vindt Ajax dat een hele interessante speler. Maar dan kom je bij het standaard riedeltje: er zijn heel veel spelers die zij interessant vinden en volgen. Maar als ze de kans krijgen om Ihattaren te kopen, dan is dat natuurlijk wel een enorme klap voor PSV. Dat is een potje powerplay, dat wil je niet weten. Dus als zij de kans krijgen voor een goede prijs, dan kopen ze Ihattaren.” Driessen haakt in: “Dan worden ze echt het Bayern München van Nederland!”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.