Voetbal4u.com

Eredivisie Arjen Robben weer in training bij FC Groningen

Arjen Robben is weer terug op het trainingsveld van FC Groningen. Maar een rentree zit er voorlopig nog niet voor de steraanvaller.

In gesprek met het clubkanaal geeft Buijs aan dat Robben voorzichtig weer met de groep heeft meegetraind. “De selectie raakt weer completer. We hebben nog niet iedereen in de groepstraining, maar een aantal jongens zijn weer aangesloten.”

Robben is een van de spelers die op de weg terug is. “Arjen heeft een aantal momentjes meegedaan. De enige twee die niet mee hebben gedaan zijn Jörgen (Strand Larsen, red.) en Ramon (Pascal Lundqvist, red.)”, geeft Buijs aan. Groningen moet het dan ook zonder de topschutter Strand Larsen doen zaterdag, aldus Buijs.

De tegenstander dit weekend, RKC, is een niet te onderschatten team. Buijs zet zijn mannen op scherp. “RKC is een goede ploeg, ze durven te voetballen. Dat kunnen ze bepaalde momenten ook”, sluit de Groningen-trainer af.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.