Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax-sterkhouder kan toptransfer verdienen tegen Roma’

Om de halve finales te bereiken van de Europa League moet Ajax het Italiaanse AS Roma verslaan. En voor middenvelder Ryan Gravenberch is deze uitdaging misschien nog wel het grootst.

Het is bekend dat Ajax jaarlijks één of twee spelers voor tientallen miljoenen moet verkopen om de financiële huishouding op orde te krijgen. Voor komende zomer waren André Onana en Nicolás Tagliafico de meest logische opties, maar de doelman zit zoals bekend een dopingschorsing uit en de Argentijnse linksback is niet bezig aan zijn beste seizoen.

Om die reden komt Gravenberch misschien wel in beeld. Italiaanse media herinneren zich immers dat de Ajax-middenvelder op de radar staat bij clubs als AC Milan en Juventus. Een tweeluik tegen Roma op dit niveau is voor de Ajacied dan ook het ideale moment om aan te tonen waartoe hij in staat is. Beide topclubs uit de Serie A zullen zeker meekijken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.