Voetbal4u.com

Eredivisie Kjell Scherpen krijgt voorkeur boven Bijlow bij Jong Oranje

Kjell Scherpen zal vandaag onder de lat staan als Jong Oranje gaat spelen tegen Jong Roemenie. Dat bevestigde bondscoach Erwin van de Looi dinsdag op een persconferentie en werd opgetekend door Voetbal International.

Normaal gesproken zou Feyenoord-doelman Justin Bijlow de eerste keeper zijn, maar omdat hij de afgelopen wedstrijden op de bank plaats moest nemen bij zijn club valt nu de keuze op Scherpen. “Kjell heeft het uitstekend gedaan in zijn laatste duels voor Jong Oranje, waaronder tegen Portugal en heeft meer ritme”, aldus Van de Looi.

Het Algemeen Dagblad verwacht dat ook Perr Schuurs een basisplaats zal krijgen tegen de Roemenen. Jurgen Ekkelenkamp begint op de bank.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.