Voetbal4u.com

Engeland ‘Luis Suarez kan terugkeren bij oude liefde’

Luis Suarez maakt momenteel furore bij Atletico Madrid maar Liverpool heeft interesse om hem terug te halen naar Anfield. Er zijn dit jaar nogal twijfels ontstaan over het functioneren van Roberto Firmino, en dus aast Jürgen Klopp volgens diverse Engelse en Spaanse media op een reünie van The Reds met El Pistolero.

De Uruguayaan speelde al van 2011 tot 2014 bij Liverpool (82 goals in 133 wedstrijden).

Daarover zei Suárez onlangs nog op ESPN: “Mijn laatste seizoen bij Liverpool was speciaal want alles lukte, ik voelde me goed en de mensen motiveerden me. We konden de Premier League winnen in een tijd dat niemand daar wilde spelen. Dat zou geweldig zijn geweest. We waren er dichtbij, maar helaas.” Mogelijk keert hij komende zomer terug in een zoektocht naar eerherstel.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.