Voetbal4u.com

Italië ‘Lazio en AS Roma strijden om Ajax-speler van 25 miljoen euro’

Zowel Lazio Roma als AS Roma strijden om de handtekening van Lisandro Martinez. De Argentijn werd eerder dit seizoen al gelinkt aan Lazio. Volgens Italiaanse media heeft de aartsrivaal inmiddels ook een oogje laten vallen op de Argentijnse verdediger, die ook als middenvelder uit de voeten kan.

De komende tegenstander van Ajax in Europees verband is ontzettend ambitieus en overweegt onder meer om coach Paulo Fonseca te vervangen door Massimiliano Allegri.

Ook de selectie zal opnieuw worden ingevuld. AS Roma denkt daarbij dus aan de pikante komst van Martínez, zo weetTodoFichajes. De Romeinen overwegen de strijd aan te gaan met Lazio, maar daar hangt wel een pittig prijskaartje tegenover. Martínez komt de laatste maanden weer veel aan spelen toe en zou daarom zo’n 25 miljoen euro moeten opbrengen.

Of de Romeinse clubs aan deze prijs willen voldoen is maar de vraag. Zij zullen waarschijnlijk proberen om de prijs omlaag te praten, maar Ajax zal de Argentijn waarschijnlijk niet voor een (veel) lager bedrag laten gaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.