Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt maakt transferafspraak met Juventus’

Matthijs de Ligt wordt de laatste tijd gelinkt aan een transfer naar de Spaanse top. Maar tot een concrete aanbieding kwam het nog niet.

Volgens Italiaanse media heeft Juventus totaal geen interesse om De Ligt te verkopen. Natuurlijk kan er theoretisch een bod op tafel komen waardoor de Italiaanse topclub niet kan weigeren. Door de coronacrisis en de aankoopprijs van 85 miljoen euro (medio 2019) lijkt dit echter al bij voorbaat onwaarschijnlijk.

Juventus en De Ligt hebben daarom de intentie uitgesproken om samen door te gaan. Beide partijen weten dat FC Barcelona geïnteresseerd is, maar dat deert ze niet. Sterker nog: de oud-Ajacied heeft voorlopig geen vertrekwens en andersom heeft de clubleiding geen plannen om hem te verkopen.

La Gazzetta dello Sport schreef eerder al dat Juventus plannen heeft om De Ligt tot toekomstige aanvoerder te kronen. Zijn rol in Turijn zal zodoende nóg belangrijker worden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.