Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Andre Onana twijfelt over nieuwe Ajax-aanbieding’

Andre Onana de Ajax-doelman die tot februari 2022 is geschorst heeft een nieuwe aanbieding gekregen. Hij kan bijtekenen tot 2024 maar zelf tekent hij liever een verbintenis tot 2023.

Dat weet De Telegraaf vrijdagochtend te melden. De huidige contractsituatie van Onana brengt Ajax in een lastig parket, omdat de doelman vanaf 1 januari 2022 met andere clubs mag onderhandelen en een half jaar later transfervrij de deur zou kunnen uitlopen.

Hoewel binnenkort bij het Hof van Arbitrage voor Sport (CAS) de beroepszaak dient en de straf van Onana wellicht lager uitvalt, wil Ajax een transfersom voor de keeper vroegtijdig veiligstellen. Daar lijkt de club volgens

De Telegraaf in te slagen, al is het dus nog onduidelijk of het een contract tot medio 2023 of 2024 wordt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.