Voetbal4u.com

Duitsland ‘Jerome Boateng na tien jaar weg bij Bayern Munchen’

Jerome Boateng gaat Bayern Munchen deze zomer na tien jaar verlaten. Het medium BILD weet te melden dat de club zijn aflopende contract niet zal gaan verlengen.

Hij staat sinds de zomer van 2011 op de loonlijst van Bayern München. In dienst van Der Rekordmeister won de verdediger alles wat los en vast staat. Zo heeft Boateng onder meer twee keer de Champions League en acht maal de Duitse titel op zijn naam staan. Met het Duitse nationale elftal, waar hij niet meer voor wordt opgeroepen, won hij in 2014 het WK.

Ook dit seizoen is Boateng een gewaardeerde kracht in de selectie van trainer Hansi Flick. In 22 van de 27 competitiewedstrijden verscheen hij aan de aftrap. Toch mag hij uitkijken naar een nieuwe club. Met de komst van Dayot Upamecano heeft Bayern al voorgesorteerd op het vertrek van Boateng.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.