Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Nicolas Tagliafico en David Neres staan voor zomertransfer’

Het ziet ernaar uit dat Ajax een relatief rustige transferzomer tegemoet gaat maar het moet niet uitsluiten dat Nicolas Tagliafico en David Neres zullen gaan vertrekken.

Voetbal International blikt vandaag alvast vooruit op de aankomende transferwindow: “Van het basiselftal is alleen een vertrek van Nicolás Tagliafico en David Neres waarschijnlijk, maar dan moet een club wel met het juiste bedrag komen, terwijl er ongetwijfeld ook aan Ryan Gravenberch zal worden getrokken. De jongeling is echter van mening dat een extra jaar Ajax voor nu nog het beste is.”

Daar voegt het blad wel meteen aan toe: “Natuurlijk is de transfermarkt grillig en onvoorspelbaar, maar de vooruitzichten op een nieuw seizoen waarin niet de halve puzzel opnieuw moet worden gelegd, zijn zeer realistisch. Het brengt rust en succes in de hoofdstad, waarin alle hoofdrolspelers graag met elkaar door willen om de jacht op prijzen te herhalen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.