Voetbal4u.com

‘PSV gaat serieuze poging wagen voor Toby Alderweireld’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

PSV strijd met o.a Club Brugge om de handtekening van Toby Alderweireld. Dit weet het medium Transfermarketweb te melden.

De naam van de voormalig Ajax-verdediger dook enkele maanden geleden al op in Eindhoven. Destijds leek het nog vooral een kwestie van alle opties in kaart brengen, maar het genoemde medium schrijft dat PSV serieus naar deze optie kijkt. Ook de Belgische topclub heeft een oogje op hem laten vallen.

Alderweireld heeft bij Tottenham Hotspur nog een contract tot medio 2023. In principe is de Belg een vaste basisspeler, maar afgelopen weekend ontbrak hij plotseling in de wedstrijdselectie. Volgens manager José Mourinho had dat te maken met het missen van de trainingen in verband met coronatests, ware het niet dat er beelden opdoken waarin hij wel degelijk meetrainde.

Mogelijk probeert Tottenham dus om de loyale verdediger (32) naar de uitgang te verwijzen. Dat zou goed nieuws betekenen voor PSV. Eerder werd bericht dat Ajax ook een bod zou kunnen doen, maar vooralsnog blijft het vanuit Amsterdam muisstil.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *