Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax heeft oogje op Groningen-aanvaller Tomás Suslov

FC Groningen-aanvaller Tomás Suslov heeft zich in de kijker gespeeld van Ajax. Richard Cech is eigenaar van het managementbureau van Suslov.

Volgens hem heeft Ajax nog geen concrete aanbieding gedaan, maar laat hij het Slowaakse Sports weten: “Een maand geleden, na Ajax – FC Groningen kwamen de trainers van Ajax naar Tomás. Ze feliciteerden hem met zijn goede prestaties en zeiden: ‘We hopen je snel weer te zien’.”

Suslov (18) zou ook bij clubs als Olympique Marseille en Wolverhampton Wanderers in beeld zijn. De sinds 2018 in Groningen actieve aanvaller heeft nog een verbintenis tot medio 2025, waardoor Ajax met de Groningers in gesprek zal moeten als het wil doorpakken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.